https://a985.goodao.net/uploads/banner1.jpg
https://a985.goodao.net/uploads/banner5.jpg
https://a985.goodao.net/uploads/banner3.jpg

ngeunaanurang

IFORCE INTELLIGENT PERALATAN CO., LTD, perusahaan komprehensif diadegkeun dina Oktober 2001, khusus pikeun pamekaran, produksi sareng penjualan mesin anyaman kantong. Produk utama perusahaan diantarana, Extruder Benang Datar , Mesin Winding Cam, Mesin Loom Edaran, Mesin Percetakan BOPP, Mesin Laminasi, Mesin Gusseting Otomatis, Mesin Sealing Ultrasonik, Mesin Baling, Mesin Pembersih Bobbin Benbin, Mesin Pembersih Plastik sareng Daur Ulang Granulator jsb.

maca deui
  • 20 taun pangalaman produksi

    Didirikeun taun 2001, 300+ padamel profesional, urang gaduh cekap pangalaman dina ngawangun mesin kantong anyaman PP.

  • Pasokan sakabeh garis pikeun ngadamel kantong anyaman PP

    Urang tiasa nyayogikeun sagala jinis lini produksi, sapertos lini produksi kantong anyaman PP, lini produksi kantong percetakan BOPP, lini produksi kantong leno bolong sareng garis produksi kantong peunteun handapeun blok jsb.

  • Mesin anyaman kantong anyaman PP kualitas luhur

    Pagawe profesional, pangalaman produksi anu beunghar, téknologi canggih sareng produksi standarisasi pastikeun yén sadaya produk ti perusahaan kami kalayan kualitas luhur.

  • Unggul saatos jasa

    Instalasi, debugging, latihan téhnis sareng pituduh pidéo sareng sajabana jasa sakali-kali ngajadikeun anjeun teu hariwang.

panasproduk

wartosinpormasi

  • Mesin naon anu diperyogikeun pikeun lini produksi kantong anyaman PP?

    Nov-07-2020

    Pikeun garis produksi kantong anyaman PP, biasana peryogi 14 mesin, Pengeringan Campuran, Otomatis Pangpakan, Datar Benang Extruder, Mesin Mesin Winding Cam, Mesin Loom Edaran, Kontrol Komputer 6 Mesin BOPP Percetakan Warna, Hiji Mesin Extramining Dua Die Laminasi, Otomatis Gusseti ...

  • Kumaha carana milih mesin percetakan anjeun pikeun kantong anyaman PP?

    Nov-06-2020

    Aya sababaraha rupa mesin cetak di pasar, éta katingalina benten pisan anu ngajantenkeun urang pusing. Janten kumaha urang milih mesin percetakan anu cocog pikeun pabrik urang? Ieu sababaraha saran. Mimiti, urang kedah mengklasifikasikan mesin cetak di pasar, éta tiasa janten mesin percetakan gravure ...

  • Dua lini produksi kantong bolong / leno anu béda

    Nov-03-2020

    Aya dua kantong bolong / leno anu béda di pasar, éta ngagaduhan rupa anu béda, di handap ieu, pls. Bolong / Leno / kantong raschel ku motong termal ...

maca deui